Προφυλακίζονται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας

LIKE US ON FACEBOOK

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο φερόμενοι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προφυλακίζονται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας, με την απόφαση να λαμβάνεται λίγο μετά την απολογία τους την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει η «Δημοκρατική», προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι.

Οι φερόμενοι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Θυμίζουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι είναι ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος ημεδαπός, οι οποίοι φέρεται να δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελένη Τοπαλούδη.

Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια, τα οποία, ωστόσο, δεν πήραν έκταση λόγω της ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών στο κτίριο.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Τονίζεται πως στην ιατροδικαστική έκθεση σημειώνεται ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της. Μάλιστα, το χτύπημα φαίνεται πως ήταν τόσο δυνατό, που της έκοψε το αυτί.

Η ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώνει κακώσεις στο κεφάλι, αμυχές και εκδορές σε όλο το σώμα πολλές από τις οποίες προήλθαν πριν και μετά τον θάνατο της. «Από τα μαλακά μόρια της κεφαλής διαπιστώνεται έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών. Από τα οστά του κρανίου διαπιστώνονται μικρά ρογμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος. Από τον εγκέφαλο διαπιστώνεται καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Όλα τα ανωτέρω είναι συμβατά αποτελέσματα εν ζωή πλήξης της κεφαλής με θλων όργανο».

Διαβάστε ακόμα:

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved