Προφυλακιστέος ο πατέρας που δολοφόνησε την κόρη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει τον πατέρα της πριν από έναν χρόνο.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος πατέρας που δολοφόνησε την κόρη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με την απολογία του να κρατάει σχεδόν δύο ώρες.
Ο πατέρας ο οποίος παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του ανακριτή, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την δολοφονία της κόρης του ενώ ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την αναγνώριση ελαφρυντικών.
«Δεν επιδιώκω αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη μου», φέρεται είπε ο ίδιος, ενώ υποστήριξε μεταμελημένος αλλά κι ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του.
Ταυτόχρονα ανέφερε ότι θόλωσε και ότι δεν είχε τον έλεγχο των πράξεων του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του 52χρονου έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, καθώς υποστηρίζει ότι ο ίδιος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής όταν διέπραξε το έγκλημα.
Είχε καταγγείλει τον πατέρα πριν από έναν χρόνο
Εντύπωση προκαλεί την ίδια ώρα, ότι η άτυχη 29χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει τον πατέρα της έναν χρόνο πριν.
Ειδικότερα, η κοπέλα είχε καταγγείλει τον πατέρα της, όταν αυτός εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε και προσπάθησε με τη βία να την πάρει μαζί του.
Μάλιστα, η κοπέλα στην προσπάθεια να ξεφύγει είχε πηδήξει απ΄το παράθυρο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τότε ο 52χρονος βγήκε απ’ το σπίτι και βρήκε την κόρη στο σημείο όπου έπεσε.
Την καταγγελία στην αστυνομία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του 52χρονου, ενώ φαίνεται ότι η 29χρονη μετά από εισαγγελική παραγγελία είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνέχεια στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της.
Χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος του 52χρονου δήλωσε στο Open ότι: «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν».
Διαβάστε ακόμη:
Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Ανησυχούσα σαν πατέρας, γι’ αυτό τα έκανα όλα»