Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο. Αναμένεται η μεταγωγή του 20χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Προφυλακιστέος ο 23χρονος για το βιασμό της 19χρονης με τη σύμφωνα απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας. Ο 23χρονος Ρομά κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας ΑμΕΑ μαζί με τον 19χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος απολογήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ανακρίτρια Ρόδου, αρνούμενος σύμφωνα με τη «Ροδιακή» τις κατηγορίες που ασκήθηκαν εις βάρος του, ενώ αρχικά ο ίδιος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν Εισαγγελέα και Ανακρίτρια και ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από τις φυλακές των Γρεβενών στη Ρόδο, προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες κατηγορίες.

Τι ανέφερε στην κατάθεση ο 23χρονος:

Αρχικά, ο 23χρονος Ρομά ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας πως μαζί του ήταν και ο 19χρονος Αλβανός. Συγκεκριμένα, όπως είπε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και οι δύο βίασαν την 19χρονη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις .

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, ο Ρομά εξομολογήθηκε την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει στη Ρόδο για να καταθέσει για τον βιασμό της 19χρονης ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved