Προφυλακιστέα η 68χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της

LIKE US ON FACEBOOK

Στη φυλακή οδηγήθηκε η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της στην περιοχή του Γουδή.

Προφυλακιστέα η 68χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της, τη σορό της οποίας είχε εντοπίσει περαστικός το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 68χρονη κόρη οδηγήθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ η ίδια ομολόγησε τη δολοφονία της 92χρονης μητέρας της.

Παράλληλα, κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου υπεράσπισης, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Θυμίζουμε ότι η 92χρονη βρέθηκε δεμένη και τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο. Το θύμα έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια.

Κατά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση της σορού της.

Η 68χρονη στην απολογία της ανέφερε ότι αγαπούσε τη μητέρα της όσο τίποτε άλλο στον κόσμο και σημείωσε ότι έμεναν μαζί για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με την ίδια, προ ενός έτους η μητέρα της άρχισε να εμφανίζει σημάδια άνοιας. Τόνισε ότι η μητέρα της την κατηγορούσε πως της έπαιρνε τα πράγματα και δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, ενώ όταν καλυτέρευε η κατάστασή της, της έλεγε πόσο την αγαπούσε.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η κατάσταση της μητέρας της επιβαρύνθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφότου νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο επειδή είχε πέσει από ένα παγκάκι.

Είπε ότι μετά τη νοσηλεία της «ήταν σαν φυτό, ούτε μπορούσε να μιλήσει ούτε καταλάβαινε τίποτα. Μόνο κουνιόταν αριστερά και δεξιά».

Τον τελευταίο καιρό με παρακαλούσε να πεθάνει. Συνέχεια μου έλεγε ότι ήθελε να συναντήσει τους γονείς της και τον άντρα της που είχαν πεθάνει. Ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει και θα πέθαινε βασανισμένη

Η γυναίκα περιέγραψε ότι της έκλεισε με ταινία το στόμα και τη μύτη.

Όσον αφορά το γιατί έβγαλε τη σορό από το σπίτι, είπε ότι δεν άντεχε να βλέπει τη μητέρα της νεκρή μέσα στο σπίτι.

«Τη λάτρευα, μόνο να ελευθερωθεί ήθελα. Δεν είχε άλλη ζωή μέσα της, βασανιζόταν», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στου Γουδή
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved