Προειδοποίηση ΕΛ.ΑΣ. στους γονείς για τις φωτογραφίες παιδιών στα social media

LIKE US ON FACEBOOK

Προειδοποίηση ΕΛ.ΑΣ. στους γονείς για τις φωτογραφίες παιδιών στα social media με ένα χιουμοριστικό, αλλά ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που περνάει το σημαντικό μήνυμα που θέλει να περάσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία μέσα από μια έξυπνη ανάρτηση στο Twitter θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους τους γονείς που ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα γράφει: «Καταλαβαίνουμε… Είσαι περήφανος γονιός», αλλά όσο κι εάν θέλεις να ανεβάσεις το νέο κατόρθωμα του μωρού σου, καλύτερα να μην το κάνεις ή μάλλον υπάρχει τρόπος να το κάνεις σωστά.

Στην ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter βλέπουμε ένα μωρό, του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο από ένα τεράστιο emoji, έτσι όσοι γονείς επιμένουν να κάνουν αναρτήσεις με τα παιδιά τους ας το κάνουν με αυτό τον τρόπο.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει αναλυτικά στη δημοσίευσή της στο Twitter: «Καταλαβαίνουμε… είσαι περήφανος γονιός και θες να αναρτήσεις φωτογραφία με το παιδάκι σου στα social media! Αν επιμένεις τουλάχιστον κάνε το με στυλ! Προστάτεψέ το».

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι αρκετά συχνά διαβάζουμε ότι φωτογραφίες ανήλικων παιδιών στα social media μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κακοπροαίρετους, ενώ σε πιο ακραία περιστατικά να καταλήξουν και ως αντικείμενο παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε ακόμη:

Cyber Safety: Εσύ πόσα γνωρίζεις για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved