Πράξη ανθρωπιάς απ’ τους άτυχους γονείς του 13χρονου ποδηλάτη

LIKE US ON FACEBOOK

Σε μια κίνηση τεράστιας σημασίας προέβη η οικογένεια του 13χρονου ποδηλάτη που άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας την αγαπημένη του δραστηριότητα.

Το παιδί στην Πρέβεζα που παρασύρθηκε από Ι.Χ στο δρόμο ενώ έκανε ποδήλατο δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

Το ατυχές συμβάν με το παιδί στην Πρέβεζα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο μικρός ποδηλάτης έφυγε από το σπίτι με το ποδήλατο και κατά τη διάρκεια της βόλτας του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αποκτώντας μεγάλα τραύματα στον εγκέφαλο.

Συνέπεια των τραυμάτων που αποκόμισε ήταν το «κύκνειο άσμα» του, με τους γονείς του να είναι συντετριμμένοι. Το λυπηρό αυτό γεγονός αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τους γονείς του, οι οποίοι παρά τη θλίψη τους ενέργησαν όπως κανείς άλλος.

Αποφάσισαν να «δώσουν ζωή» σε συνανθρώπους τους δωρίζοντας τα όργανα του μικρού τους γιου σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Η κίνηση αυτή δείχνει την ψυχική δύναμη των γονιών του άτυχου παιδιού. Η ενέργεια αυτή μόνο ως παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς παρά τον πόνο της απώλειας του παιδιού τους έδειξαν την μεγαλοψυχία τους.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η η Τροχαία Πρέβεζας έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου χωρίς όμως να έχουν προκύψει κάποια αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με θύμα ποδηλάτη: Παρασύρθηκε από φορτηγό
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved