«Που πας ρε καραμήτρο;» λέει ο Ιωαννίδης τα πράγματα ζορίζουν στο MasterChef! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία του MasterChef τα πράγματα ζορίζουν, οι δοκιμασίες είναι πιο δύσκολες και οι κριτές πιο αυστηροί. «Που πας ρε καραμήτρο;» λέει ο Ιωαννίδης και οι κριτές δεν αστειεύονται.

Είμαστε στην τελική ευθεία του MasterChef κι αυτό το αντιλαμβανόμαστε καθημερινά. Οι διαφορές κρίνονται στις λεπτομέρειες και οι παίκτες προσπαθούν κάθε φορά να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, το τεστ δημιουργικότητας έχει ως βασικό υλικό τον τόνο και αυξημένο βαθμό δυσκολίας, που ορίζεται από τον χρόνο!

Ο Χρήστος Γλωσσίδης, ως νικητής του Mystery Box, καλείται να διανείμει διαφορετικές διάρκειες μαγειρικής σε κάθε έναν από τους συμπαίκτες του, εκμεταλλευόμενος το σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα, που του δόθηκε.

Ποιους θα αποφασίσει να ευνοήσει και ποιους να δυσκολέψει; Ο νικητής αναλαμβάνει και την αρχηγία για την επόμενη ομαδική δοκιμασία, ενώ οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους θα αναγκαστούν να αναμετρηθούν με τον Σάββα για το ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει.

Οι κριτές όπως βλέπουμε και στο trailer, περιμένουν από τους παίκτες να παίρνουν τα ρίσκα τους, να κάνουν την ανατροπή και όχι να τους παρουσιάζουν τα ίδια και τα ίδια, βαρετά πιάτα. Θέλουν από τους παίκτες να μην κινούνται με ασφάλεια, να ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, ψάχνουν αυτόν που θα κάνει την ανατροπή.

«Όποιος νομίζει ότι έχει κάνει το καλύτερο πιάτο μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά» λέει ο Πάνος Ιωαννίδης για να αναρωτηθεί μετά από λίγο «που πας ρε καραμήτρο;». Σε ποιον το λέει άραγε;;;

Δες το trailer της Δευτέρας

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη ατάκα του Κοντιζά για τη φιλία του Σάββα και του Χρήστου | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved