Νέα στοιχεία φαίνεται να έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, σύμφωνα με τα οποία προκύπτει σύνδεση με το βιασμό της άτυχης κοπέλας το 2017.

Ειδικότερα, η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη φέρεται να συνδέεται με το βιασμό της το 2017, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ένας απ΄τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία είχε σχέσεις με τα άτομα που είχαν βιάσει παλιότερα την 21χρονη φοιτήτρια.

Μάλιστα, αυτή τη σύνδεση διαβεβαίωσε και ο θείος και δικηγόρος του θύματος, Ευάγγελος Γκιουγκής, αναφέροντας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα RealNews ότι: «Η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Ο κ. Γκιουγκής πρόσθεσε ακόμη ότι εάν οι αστυνομικοί δεν την είχαν αποτρέψει να κάνει καταγγελία, τότε η κοπέλα ίσως να ζούσε:

Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε. Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της

Υπό έρευνα είναι το κατά πόσο οι αστυνομικοί έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ότι η Ελένη δεν κατήγγειλε τελικά τους βιαστές της, δεν αποκλείεται να «ενθάρρυνε» τη συμπεριφορά των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταθέσεις των φίλων της Ελένης Τοπαλούδη, η 21χρονη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ οι δράστες φέρεται ότι είχαν βιντεοσκοπήσει αυτόν τον βιασμό.

Διαβάστε ακόμη:

Καμία τηλεφωνική επικοινωνία δεν είχε η Ελένη Τοπαλούδη με τους δράστες