Η πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ επηρεάζει και τη λειτουργία των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς.

Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σήμερα Τετάρτη; Ποια απεργούν και ποια λειτουργούν κανονικά; Οι εργαζόμενοι έχουν ανακοινώσει απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα λεωφορεία (σ.σ. συμπεριλαμβανομένων των Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.
  • Ακινητοποιημένα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Παράλληλα, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδομικών συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν από κοινού η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά τα όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αναφέρονται στο www.trainose.gr και στο τηλέφωνο 14511.

Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Γενική 24ωρη απεργία | Πατάει «φρένο» η χώρα