Πώς είναι να ζεις στην εποχή του smupid; Στο TEDxPanteionUniversity βρήκαμε την απάντηση!

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς είναι να ζεις στην εποχή του smupid; Τι σημαίνει αυτό; Από που βγαίνει το smupid; Όλες τις απαντήσεις τις βρήκαμε στο TEDxPanteionUniversity!

Το TEDxPanteionUniversity είχε ως κεντρικό θέμα το «The Age of Smupid». Και μας εξήγησε ακριβώς τι σημαίνει αυτό, μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο Μουσείο Μπενάκη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική, με πολύ κόσμο, νέο κόσμο που είναι δραστήριος, που αγαπά τη ζωή, που θέλει να μαθαίνει τα πάντα και να απορροφά όση περισσότερη γνώση μπορεί.

Ναι, η απήχηση ήταν τεράστια και αυτό είναι από μόνο του μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι εθελοντές, στους οποίους αξίζουν χίλια μπράβο, ήταν πολύ φιλικοί, μπορούσαν να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν, να σου λύσουν την κάθε απορία. Και πάντα υπήρχε κι από ένας ακριβώς τη στιγμή που τον χρειαζόσουν.

Παρουσιαστές στο TEDxPanteionUniversity ήταν οι Carrot Tards που έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή και εναλλακτική πινελιά. Μας πήραν απ’ το χέρι και μας πήγαιναν απ’ τον έναν ομιλητή στον άλλον…

Οι μοναδικοί The Carrot Tards ανεβαίνουν στην σκηνή του TEDxPanteionUniversity και μας οδηγούν απο ομιλία σε ομιλία!…

Gepostet von TEDx PanteionUniversity am Samstag, 11. Mai 2019

Ο κάθε ομιλητής και το κάθε workshop είχε τον δικό του ξεχωριστό αντίκτυπο μέσα μου… Αλλά όλα κινούνταν στην ιδέα του πώς γίνεται να είμαστε πιο έξυπνοι και πιο χαζοί από ποτέ. Κι αν ψάξεις και μέσα σου την απάντηση θα τη βρεις.

Ο κάθε ένας καλεσμένος είχε τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να σε κάνει να σκεφτείς, να σε προβληματίσει, αλλά όλα σου έστελναν τελικά μια θετική ενέργεια, μια αύρα απίστευτη σαν να μπορούσες να συνδεθείς με τον διπλανό σου.

Τι κρατάω απ’ το TEDxPanteionUniversity; Πίστεψα λίγο παραπάνω στις ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μας, έναν κόσμο με λάθη που είναι μια ευκαιρία μάθησης. Πίστεψα πως αν βγω απ’ το comfort zone μου μπορώ να κάνω θαύματα. Πίστεψα στην ενέργεια μέσα μου. Πίστεψα πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω που μας περιμένουν να τις αρπάξουμε.

The Age of Smupid

Gepostet von TEDx PanteionUniversity am Samstag, 11. Mai 2019

Κι εμείς ζούμε στην εποχή του smupid, αλλά τελικά όλα βγαίνουν από εμάς και καταλήγουν σε εμάς.

Και τι να πρωτοσχολιάσουμε φυσικά για τα δωράκια που μας έκαναν, για το φαγητό και το after party; Αυτά συμπλήρωσαν απλώς το ήδη υπέροχο κλίμα που επικρατούσε.

Ευχαριστούμε TEDxPanteionUniversity γι’ αυτό το μοναδικό Σάββατο, για αυτήν την υπέροχη δουλειά που κάνατε για όλους εμάς. Ευχαριστούμε και κλείνουμε ραντεβού για το επόμενο!

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Σκαρπαθάκης: Ο μοναδικός χειροπράκτης ζώων στην Ελλάδα μας βάζει στον κόσμο του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved