Η 55χρονη γυναίκα προσήχθη το απόγευμα της Τετάρτης και κατηγορείται για την υπόθεση τραυματισμών μωρών στα Νότια Προάστια. Η γυναίκα δεν παραδέχθηκε τίποτα, αλλά έχει αναγνωριστεί από τρία άτομα.

Η γυναίκα, που τραυμάτιζε βρέφη στα Νότια Προάστια, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. απ’ την Τετάρτη χωρίς να έχει παραδεχτεί τις πράξεις της, όμως, την έχουν αναγνωρίσει τρία άτομα.

Η 55χρονη πλησίαζε τα μωρά την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς και τα τραυμάτιζε με τα νύχια της. Η ίδια κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων και πρόκληση σωματικών βλαβών σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα -η οποία φέρεται ν’ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- εντοπίστηκε να βρίσκεται ξανά κοντά σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Η έρευνα έδειξε ότι έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις επιθέσεις εναντίον βρεφών και νηπίων μέσα σ’ έναν χρόνο. Συνήθιζε να επιλέγει χώρους και ώρες όπου υπήρχε μεγάλος συνωστισμός, όπως εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια κι όταν εκείνοι δεν κοιτούσαν, τα τραυμάτιζε με τα νύχια της.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι και τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα. Η γυναίκα φαίνεται πως είχε σκοπό να εντείνει τις επιθέσεις γι’ αυτό κι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το εμπορικό της περιοχής της, μετά από σειρά καταγγελιών.

Σε τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις αναγνωρίστηκε από μάρτυρες και γονείς. Κανείς δεν την είδε την ώρα της επίθεσης, όμως όλοι έδωσαν μία κοινή περιγραφή για μία γυναίκα που αμέσως μετά τις επιθέσεις, πλησίαζε τους γονείς και τους έκανε παρατήρηση για το παιδί που έκλαιγε, δήθεν ότι το αφήνουν νηστικό ή ότι δεν το προσέχουν κλπ.

Οι περιγραφές ήταν κοινές και στα τέσσερα περιστατικά με αποτέλεσμα οι Αρχές ν’ αντιληφθούν γρήγορα για το άτομο που επρόκειτο, αφού παρακολούθησαν τον χώρο.

Πώς ξεκίνησαν οι καταγγελίες

Πριν δύο ημέρες μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και κατήγγειλε ότι από άγνωστη αιτία κι ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, ανακάλυψε εκδορές στα άκρα του μωρού της, οι οποίες δεν ήξερε πώς είχαν συμβεί.

Στη συνέχεια, το βράδυ της Τρίτης έγινε και δεύτερη καταγγελία από έναν πατέρα, ο οποίος επίσης είδε εκδορές στα άκρα του παιδιού του και είπε στους αστυνομικούς για τις φήμες ότι μια γυναίκα προκαλεί τραύματα στα παιδιά.

Σ’ όλες τις περιπτώσεις, η 55χρονη πήγαινε στους γονείς και τους έλεγε ότι δεν προσέχουν το παιδί.

Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικα και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα:

Στα χέρια της Αστυνομίας η γυναίκα που τραυμάτιζε μωρά σε πολυσύχναστα μέρη