Πώς άλλαξε η ζωή του Σελίμ μετά το MasterChef; Το νέο του επαγγελματικό βήμα

LIKE US ON FACEBOOK

Το MasterChef έφερε μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Σελίμ, του έδωσε πολλά μαθήματα ενώ ο κόσμος τον λάτρεψε και πλέον βλέπει αυξημένη την πελατεία στο μαγαζί του.

Πώς άλλαξε η ζωή του Σελίμ μετά το MasterChef; O πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, τον αυξημένο κόσμο στο μαγαζί του αλλά και το νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει.

Μιλώντας στο One Man, ο Σελίμ τόνισε το πόση αγάπη λαμβάνει απ’ τον κόσμο ενώ είπε πως δέχεται τηλεφωνήματα όχι μόνο για κρατήσεις αλλά κι απλά επειδή θέλει ο κόσμος να τον γνωρίσει!

Έρχεται κόσμος για να δοκιμάσει τα φαγητά μας. Παίρνουν ακόμη και τηλέφωνα, όχι για να κλείσουν τραπέζι, αλλά για να μου πουν ότι με αγαπούν και ότι έφυγα άδικα από το παιχνίδι. Μια μέρα ήρθε μια κυρία με ένα κοριτσάκι από πολύ μακριά και μου είπε πως η μικρή ήθελε οπωσδήποτε να με γνωρίσει. Με συγκίνησε, κάθισα μαζί τους και τους κέρασα το τραπέζι

Έχει αλλάξει, όμως, σαν άνθρωπος ο Σελίμ μετά το MasterChef; Ο ίδιος λέει πως παραμένει το άτομο που ήταν: Είναι απ’ το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στο μαγαζί του, κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και το βράδυ βγαίνει έξω και μιλάει με τους πελάτες.

Δεν έχω αλλάξει καθόλου. Αν με γνώριζες πριν και τώρα θα καταλάβαινες ότι έχεις να κάνεις με τον ίδιο άνθρωπο. Δεν μου αρέσει να έχει κάποιος ψηλά τη μύτη. Είμαι από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στο μαγαζί. Κάνω αρχικά την προετοιμασία, μιλάω με το προσωπικό και το βράδυ βγαίνω έξω και μιλάω με τον κόσμο και εξηγώ τα πιάτα

Όσον αφορά το νέο του επαγγελματικό του βήμα, ο Σελίμ αποκάλυψε πως στόχος του στο μέλλον είναι ν’ ανοίξει άλλο ένα μαγαζί ή περισσότερα με το όνομα του, Σελίμ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σελίμ συνάντησε ξανά όλο το MasterChef! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved