Πολλά τα θύματα του serial killer στην Κύπρο | Έρευνες και στην Ελλάδα

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλά τα θύματα του serial killer στην Κύπρο, όπως είπε επίσημα και ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, σύμφωνα τις τελευταίες εξελίξεις. Ερευνούν τα ταξίδια του Νίκου Μεταξά κυρίως στην Ελλάδα.

Τα θύματα του serial killer στην Κύπρο είναι πολλά περισσότερα από τα δύο που έχουν ήδη βρεθεί και την 6χρονη, το πτώμα της οποίας ακόμη αγνοείται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απ’ το γραφείο Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Αστυνομίας, εξετάζουν ενδελεχώς τα ταξίδια του Νίκου Μεταξά στο εξωτερικό και κυρίως στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες που έχουν δηλωθεί εξασφανισμένες φέρεται να είχαν επικοινωνία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον 35χρονο λοχαγό, όπως προκύπτει από τις έρευνες του γραφείου αντιμετώπισης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Κύπρου.

Την ίδια στιγμή, οι ανακριτές κάνουν έλεγχο στα ταξίδια του serial killer στην Κύπρο ενώ υπάρχουν ανησυχίες ο 35χρονος να είχε «δράσει» και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στις ημερομηνίες που ήταν για εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν καθώς όπως μετέδωσε το ΡΙΚ επικαλούμενο τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, τα πτώματα είναι «πολύ περισσότερα» από τα δύο που βρέθηκαν στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο.

Αναφορικά με τη σορό της μικρής, της 6χρονης κόρης της Φιλιππινέζας, δεν βρέθηκε στο σημείο όπου ο 35χρονος περίγραψε ότι την πέταξε. Οι Αρχές θεωρούν πως όσα τους είπε ο Νίκος Ματαξάς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό το κάνει για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από το φρεάτιο του Μιτσερού.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με όσα είπε ο 35χρονος στην Αστυνομία, αφού έκλεινε ραντεβού με τις γυναίκες, τις έπνιγε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στην Κύπρο.

 Διαβάστε περισσότερα:

Φρίκη απ’ την ομολογία του serial killer στην Κύπρο: Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved