«Πόλεμος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις Μαρινάκη

LIKE US ON FACEBOOK

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις Μαρινάκη για τον Τσίπρα και τον Παππά. Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του και οι ανακοινώσεις από Μαξίμου και ΝΔ που ακολούθησαν.

Κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις δηλώσεις Μαρινάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επιχειρηματίας στη Real News. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε στη συνέντευξή του, πως ο κ. Παππάς του είχε ζητήσει να δανείσει χρήματα στον κ. Καλογρίτσα για να πάρει την τηλεοπτική άδεια.

Μου είχε ζητήσει μια χάρη ο κ. Παππάς που την ήθελε και ο πρωθυπουργός τον καιρό που γινόταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα. Όπως και έγινε, τον συνάντησα και μου ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Προκαλώ τον κ. Παππά να βγει και να το διαψεύσει

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρινάκης και το διάστημα που υπήρχε η συζήτηση για την εξαγορά του ΔΟΛ, το Μαξίμου του ζήτησε να τοποθετήσει διευθυντές της αρεσκείας του στις εφημερίδες του Ομίλου (Βήμα, Νέα) και το Ίντερνετ. Επίσης, τόνισε πως έσπευσε στην αγορά του ΔΟΛ, καθώς θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα να έκλεινε ένα ιστορικό συγκρότημα ή να καταντήσει ένα συγκρότημα προπαγάνδας.

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε για τις δικαστικές υποθέσεις, υπενθυμίζοντας ότι έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, του Δημήτρη Τζαννακόπουλου, του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Κοντονή.

Εγώ κοιτάζω το μέλλον και το σκοτάδι δεν με αγγίζει. Θα δικαιωθώ, αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιους ανθρώπους που έχουν ρόλο σε αυτές τις σκευωρίες. Έχουν γίνει έρευνες και το όνομα μου δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολίτης που να μην πιστεύει ότι είμαι στοχοποιημένος από την κυβέρνηση. Έχουν καταρρεύσει οι εναντίον μου κατηγορίες και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθώ

ΝΔ: Ισχύουν αυτά που είπε ο Μαρινάκης, ναι ή όχι;

Μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά να μάθει αν τα λεγόμενα του επιχειρηματία ευσταθούν, τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τις στενές του σχέσεις με την Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απ’ την αξιωματική αντιπολίτευση:

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ρωτάμε ευθέως τους κ.Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;

Μαξίμου: O πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε

Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου απαντά τόσο στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις του, όσο και στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού προσθέτοντας πως «ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα ‘στημένα’».

Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το Μαξίμου αναφέρει ότι:

  • Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.
  • Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.
  • Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.. Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.. Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός

Διαβάστε επίσης:

Σε δίκη για «στημένα» 28 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved