Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου για υπόθεση βιασμού σε βάρος 24χρονου ταξιτζή.

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί στους Αμπελόκηπους είναι ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς, αριστούχος του Θεάτρου Κουν.

ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

Το περιστατικό έλαβε χώρα συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος διάλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον οδηγό ταξί που ήθελε να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Κατά τη διάρκεια της κούρσας, ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι νάρκωσε τον οδηγό βάζοντας υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 24χρονου, ο ίδιος δήλωσε πως παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Ο οδηγός ταξί είπε ότι είχε αποσπασματικές εικόνες για το τι συνέβη κατά τη διαδρομή, όμως, θυμάται πως ο 29χρονος κάποια στιγμή λιποθύμησε και ο οδηγός τον πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν βγήκε και ο οδηγός από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε και ο ίδιος έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς που του έδωσαν πρώτες βοήθειες να διαπιστώνουν σημάδια βιασμού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο Γιώργος Καρκάς «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Διαβάστε ακόμα:

4.500 βιασμοί το χρόνο στην Ελλάδα | Μικρό το ποσοστό που καταγγέλλεται στις Αρχές