Επιλέγουμε Ευχοστολίδια και χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά. Δείτε ποιοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές και πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ ένα δώρο!

Σάκης Ρουβάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Ηλιάκη και πολλοί άλλοι στέλνουν μήνυμα αγάπης στα παιδιά μέσα από τα Ευχοστολίδια. Πώς μπορούμε και εμείς να πραγματοποιήσουμε χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές;

Μια στάση για Ευχοστολίδια, ανάμεσα στις εορταστικές μας αγορές αυτό το Σαββατοκύριακο, αρκεί για να κάνει μαγικά τα Χριστούγεννα χιλιάδων παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Οι ζωγραφιές με τις ευχές των παιδιών εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ευχές των παιδιών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με τη συμβολή όλων μας, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επισκεπτόμαστε μία από τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις με τα Ευχοστολίδια
  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο και εκπληρώνουμε την ευχή του παιδιού

Ποιοι έχουν χαρίσει ήδη Ευχοστολίδια για τα Χριστούγεννα

Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, που έχουν επιλέξει ήδη Ευχοστολίδια, στέλνουν μέσα από τα social media μήνυμα αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά.

«Ανάμεσα στα εκατοντάδες δώρα που αφήνετε κάθε μέρα στις εκθέσεις Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ κ σας περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους στα γνωστά σημεία: ✔️Athens Metro Mall✔️The Mall στο Μαρούσι ✔️River West στην Αθήνα κ Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη!Ελάτε να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις παιδικές ευχές!», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/B6QEcECJ8RH/