Πήρε φωτιά η μηχανή του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλά μπορούν να σου συμβούν στον «αέρα» αλλά λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις για αυτά. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τα αεροπλάνα και τα ύψη. Ακόμη μια περίπτωση στην οποία πήρε φωτιά η μηχανή του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης. Το απίστευτο video. 

Αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν αλλά δυστυχώς συμβαίνουν. Στα καλά νέα της υπόθεσης είναι ότι δεν τραυματίστηκε ούτε ένας επιβάτης και το αεροπλάνο έκανε έγκαιρα την αναγκαστική του προσγείωση. Αφού πήρε φωτιά η μηχανή του αεροπλάνου στον αέρα, επικράτησε μικρός πανικός αλλά τελικά είναι όλοι σώοι και αβλαβείς. Ευτυχώς.

Κι ένα video από το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πρόκειται για μια πτήση της Delta από το Χάρτσφιλτ της Ατλάντα με προορισμό τη Βαλτιμόρη στην Ουάσινγκτον. Κατά τη διάρκεια της πτήσης έγινε αντιληπτό ότι η μηχανή του αεροσκάφους είχε πάρει φωτιά κι ένα εξάρτημα απλά… είχε φύγει από τη θέση του… Στα καλά νέα, το έμπειρο πλήρωμα αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία και ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ραλί της Βόρειας Καρολίνα.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία στο ABC News το πλήρωμα έλαβε την ένδειξη για πρόβλημα σε μια από τις μηχανές του αεροσκάφους και έδρασε άμεσα.

Ο πιλότος κάλεσε βοήθεια κηρύσσοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Θα χρειαστούμε πληρώματα εκεί έξω», ακούγεται να λέει ο πιλότος στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

«Όταν ακούσαμε τον βόμβο. είδαμε τον καπνό που μπήκε στην καμπίνα και τώρα αρχίσαμε να φρικάρουμε. Άρχισε να επιβραδύνει και αυξήθηκε η θερμοκρασία. Διεκόπη η παροχή αέρα», ανέφερε επιβάτιδα στο WMAR-TV.

Από τη μεριά της, η εταιρία ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε ενώ προσέφερε στους επιβάτες 30 δολάρια σε κουπόνια φαγητού για όσο περίμεναν στο Ραλί για να συνεχιστεί το ταξίδι τους.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους είναι από τους πι παλιούς και χρειάζεται απόσυρση, κάτι που η Delta είχε ανακοινώσει να κάνει από το 2020.Μήπως ήρθε η ώρα, όμως, να το κάνει καθώς δεν θα είναι πάντα τόσο τυχεροί;;;

Η εταιρεία ενημέρωσε ότι μετά το ατύχημα η μηχανή αντικαταστάθηκε και αναμένεται να επιστρέψει στις πτήσεις αμέσως.

Δες το video που εξασφάλισε επιβάτης και έχει γίνει viral:

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved