Το MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές! Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής που θα μπει στον διαγωνισμό σήμερα Τρίτη; «Τρέμετε; Ήρθα» η πρώτη δήλωση που έκανε!

Ο τέταρτος κριτής που θα μπει στο MasterChef και θα δούμε σήμερα στις οθόνες μας είναι γυναίκα…και αγχώνει τους διαγωνιζόμενους με μια και μόνο δήλωση: «Τρέμετε; Ήρθα» και τα τηγάνια παίρνουν “φωτιά”.

Ο τέταρτος κριτής που θα μπει στο MasterChef και θα σταθεί δίπλα απ΄τους  Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είναι η Ελένη Ψυχούλη!

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες θα μαγειρέψουν με τους δικούς τους όρους και τέσσερις από αυτούς θα βρεθούν με τα πιάτα τους μπροστά στους κριτές. Ποιος θα πάρει την νίκη;

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, ένα ψαράκι του αφρού… γίνεται η βασίλισσα του βυθού, στα πιάτα των διαγωνιζόμενων. Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις με το πιάτο του και ποιος θα φτάσει μπροστά στους κριτές με άδεια χέρια;

Στο σημερινό επεισόδιο η αγωνία “χτυπάει” κόκκινο και ο τέταρτος κριτής που θα μπει στο MastercChef, δηλαδή η Ελένη Ψυχούλη θα είναι αυστηρή με τους παίκτες! Στο trailer βλέπουμε την Ελένη Ψυχούλη να λέει “Τρέμετε; Ήρθα!”

Να θυμίσουμε, πως ο Βασίλης αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef για δεύτερη φορά ενώ στις δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία του: «Νιώθω μια αδικία εν μέρει, νιώθω μια πικρία, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Συνέβησαν πολλά σήμερα… Από κάποιους ανθρώπους άλλα περίμενα και άλλα πήρα. Αλλά εγώ δεν κρατάω κακίες».