Μία ακόμη είδηση που εγείρει πολλά ερωτήματα ήρθε στο φως το μεσημέρι του Σαββάτου και αφορά την καταγγελία μιας 12χρονης μαθήτριας για απόπειρα απαγωγής της έξω από το σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, την καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 12χρονης μαθήτριας έξω από το σχολείο της στην Πεύκη, εξετάζει η αστυνομία, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το ίδιο το κοριτσάκι στην μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 12χρονη μαθήτρια στη μητέρα της, τρεις άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν σταμάτησαν έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο της Πεύκης στην οδό Ρίμινι και την πλησίασαν την Πέμπτη το μεσημέρι λέγοντας της ότι θέλουν κάτι να της δώσουν.

Μάλιστα, οι τρεις άνδρες άνοιξαν τη μεσαία πόρτα του βαν και προσπάθησαν να βάλουν το κοριτσάκι στο εσωτερικό του. Η μικρή φέρεται να αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και να τράπηκε σε φυγή, καταφέρνοντας να τους ξεφύγει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της στο αστυνομικό τμήμα, η 12χρονη μαθήτρια περίπου στις 13:30 το μεσημέρι βρισκόταν έξω από το σχολείο της όταν το λευκό βαν την πλησίασε. Ο συνοδηγός του σε κάποια στιγμή βγήκε έξω και της είπε: «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι», με την 12χρονη να κάνει ένα βήμα πίσω.

Στη συνέχεια, ο συνοδηγός συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της, ενώ λίγο μετά η μικρή είδε και την πλαϊνή πόρτα του βαν να ανοίγει και να εμφανίζεται και ένας τρίτος άνδρας. Η μαθήτρια φοβισμένη έχοντας καταλάβει τις προθέσεις τους άρχισε να τρέχει προς το σχολείο, καταφέρνοντας να τους ξεφύγει.

Το συμβάν κατήγγειλαν οι γονείς της 12χρονης, με το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης να ερευνά την υπόθεση, ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι η 12χρονη θα εξεταστεί από ειδικούς της αστυνομίας:

Η 12χρονη θα εξεταστεί από ειδικούς της αστυνομίας, για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Πάντως, σύμφωνα με την πολύχρονη εμπειρία μας, στην συντριπτική πλειονότητα ανάλογων καταγγελιών έχει αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε περιστατικό απόπειρας αρπαγής  

Διαβάστε ακόμη:

Πράξη ανθρωπιάς απ’ τους άτυχους γονείς του 13χρονου ποδηλάτη