Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης

LIKE US ON FACEBOOK

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης, διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84, μετά από πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και το 1980 εργάστηκε στην Εφημερίδα «Αυριανή». Στη συνέχεια, εργάστηκε στον «Ελεύθερο Τύπο» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ, ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα δούλεψε στην «Ελευθεροτυπία». Ακολούθησε η «Βραδυνή» και στη συνέχεια από εκεί μέχρι και την ημέρα που πέθανε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84, όπου είχε διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συνάδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΘΗΝΑ 9,84:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 9,84 εκφράζει την βαθιά του οδύνη για το χαμό ενός διακεκριμένου στελέχους του, του Γιάννη Γκίνη, Διευθυντή Ειδήσεων και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος δημοσιογράφος, σεμνός και εργατικός που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία ώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχός του Αθήνα 9.84, αγαπητό στους συναδέλφους του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τον γιο του».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved