Πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο. Έφυγε απ’ τη ζωή η σύζυγός του

LIKE US ON FACEBOOK

Η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε απ’ τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 60 ετών.

Στο πλευρό της σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη που έδινε ήταν πάντα ο σύζυγος και η κόρη τους. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζόπουλου, είχε γνωριστεί με τον Λάκη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν ακόμα σπούδαζαν νομική. Αργότερα έγιναν ζευγάρι και το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Μαριέλλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί, στη γενέτειρά της την Δράμα, όπως επιθυμούσε η ίδια. Όλοι οι φίλοι της οικογένειας, συγγενείς και παλιοί συμφοιτητές καλούνται να είναι εκεί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved