Ταυτοποιήθηκε αλλά καταζητείται ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου Αφγανού, που έχασε τη ζωή του το βραδύ της Παρασκευής στο παλιό εργοστάσιο Λαδόπουλου, απέναντι από το νέο λιμάνι στην Πάτρα.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου Αφγανού, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ένας 27χρονος ομοεθνής του.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 27χρονος, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων μεταναστών, πυροβόλησε με πιστόλι των 9 m.m.. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η Ασφάλεια της Πάτρας εξιχνίασε την υπόθεση μετά από την αξιοποίηση στοιχείων ενός βίντεο που συνέλεξαν από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου και «έδινε» τον δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας τρεις κάλυκες από πιστόλι των 9 m.m., τέσσερα φυσίγγια, καθώς και οπτικό υλικό από τη συμπλοκή και τον πυροβολισμό.

Ο 27χρονος φέρεται στο βίντεο να πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον ομάδας περίπου 70 αλλοδαπών ομοεθνών του, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με μια μικρότερη ομάδα αλλοδαπών, στην οποία άνηκε και ο 20χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο πυροβολισμός προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου Αφγανού, ενώ αφού πυροβόλησε ο 27χρονος δράστης έφυγε από τις εγκαταστάσεις.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια συνέλαβαν εννέα άτομα για τη συμπλοκή.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο «δίνει» τον δράστη από τη συμπλοκή μεταναστών στην Πάτρα