Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος στη Λαμία που εξέδιδε την κόρη του

LIKE US ON FACEBOOK

Ο ίδιος άλλαξε το όνομά του λόγω του πατέρα του κι έκανε καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ για τον 53χρονο απ’ τη Λαμία, ο οποίος εξέδιδε την κόρη του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του STAR, είναι πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος. Ο πατέρας που εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση στη Λαμία έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, με τις εφιαλτικές στιγμές στις οποίες υπέβαλε την κόρη του απ’ το 2013, όταν δηλαδή εκείνη ήταν 15 χρονών.

Εις βάρος του μικρού κοριτσιού είχαν ασελγήσει οι δύο συλληφθέντες φίλοι του 53χρονου πατέρα, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονταν γι’ αυτόν.

Ο ηθοποιός, του οποίου ο πατέρας φερόταν μ’ αυτό τον απάνθρωπο τρόπο στην ίδια του την κόρη, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όπου είπε ότι ζούσε τον εφιάλτη από τα 5 του χρόνια.

Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια. Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν!

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός πήρε την απόφαση ν’ αλλάξει το όνομά του λόγω του πατέρα του. Έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομά του και έκανε καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως είπε ο ίδιος, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι συνέβαινε στην οικογένειά του στη Λαμία, ενώ πλέον αισθάνεται ανακούφιση που ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμία: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον «πατέρα» που έδενε την ΑμΕΑ κόρη του και την εξέδιδε

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved