Πατέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του στον Βόλο

LIKE US ON FACEBOOK

Μια τραγική είδηση από τον Βόλο, καθώς πατέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του , όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά. Διενεργείται επείγουσα προανακριτική έρευνα.

Αν επιβεβαιωθεί, δυστυχώς, πρόκειται για ακόμη μια περίπτωση βιασμού στην Ελλάδα μέσα στην οικογένεια. Πατέρας φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του κάθε φορά που έλειπε η σύζυγός του από το σπίτι, τραγική είδηση που αποκαλύφθηκε από τον 12χρονο αδερφό της μικρής. Ο 12χρονος ενημέρωσε τη μητέρα του κι εκείνη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στις Αρχές.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα

Πρόκειται για μια υπόθεση που εδώ και δέκα μέρες γνωρίζει η Εισαγγελία Βόλου, αλλά έχει ζητήσει από την Αστυνομία υπό άκρα μυστικότητα επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, σύμφωνα με το Magnesia News, όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη όταν ο 12χρονος γιος του ζευγαριού αντιλήφθηκε πως ο πατέρας του ασελγεί σε βάρος της αδερφής του. Στη συνέχεια ο 12χρονος ενημέρωσε την περίπου 30 ετών μητέρων του για όσα είδε και η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του.

Για τουλάχιστον 6 μήνες φέρεται πως ασελγούσε ο πατέρας κατά του κοριτσιού, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου, όπως και το άλλο παιδί της οικογένειας.

Η απολογία στον Βόλο

Μέσα στις επόμενες μέρες ο άνδρας θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για όσα κατηγορείται.

Συγκεκριμένα, είναι κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση. Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια. 

Ο πατέρας, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι λόγω της εργασίας της.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του, ενώ στη 10χρονη έγινε ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί στους Αμπελόκηπους
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved