Ξεσπά ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, με κατηγορούμενους για το έγκλημα να είναι ο 21χρονος και ο 19χρονος, οι οποίοι βρίσκονται μαζί στη φυλακή.

«Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα», «και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας ν’ αποδοθεί Δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού του.

Μιλώντας στο STAR, ο Γιάννης Τοπαλούδης ξέσπασε για τους δύο κατηγορούμενους, κατηγορώντας τους ότι έκαναν βασανιστήρια σε βάρος της κόρης του.

Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια, η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία, ήταν συνεχής διαρκής βασανιστική έτσι. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως την ευθύνη φέρουν και οι δυο, τους οποίους χαρακτήρισε ως «εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές»:

Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές. Και οι δυο. Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε. Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο. Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η Δικαιοσύνη όπως πρέπει

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη άφησε και αιχμές για όσους επιχειρούν να ελαφρύνουν τη θέση των δύο προφυλακισμένων. «Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη».

Περιγράφοντας το σοκαριστικό περιστατικό που έζησε ως πατέρας που έχασε το παιδί του, ο Γιάννης Τοπαλούδης είπε: «Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν τη μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα».

Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι σήμερα θα περίμεναν την Ελένη στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας αύριο 16 πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα να πει τι για αυτούς τους…τελοσπάντων

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν στοιχεία υπέρ του Έλληνα