«Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο», είχε πει η Ελένη Τοπαλούδη στην κολλητή της, όπως προκύπτει κι από την άρση του απορρήτου στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, ενώ οι πληροφορίες είναι περιορισμένες.

Τι είχε πει η Ελένη Τοπαλούδη στην κολλητή της λίγο πριν συμβεί το μοιραίο; Το ίδιο βράδυ και πριν συναντηθεί με τον 19χρονο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία διήρκεσε από τις 22:11 μέχρι και τις 23:36, μιάμιση ώρα δηλαδή περίπου.

Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία έγινε το άνοιγμα των τηλεπικοινωνιών, ώστε να εξαχθούν περισσότερες πληροφορίες που ίσως δώσουν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Εκτός , όμως, από αυτήν την συνομιλία που είχε η 21χρονη φοιτήτρια με την κολλητή της, υπάρχει ακόμη ένα γραπτό μήνυμα στο Messenger, σύμφωνα με το Έθνος, το οποίο μπορεί να πάρει διαφορετικές ερμηνείες

Το μήνυμα ελήφθη από την φίλη της Ελένης Τοπαλούδη στις 01:07. «Μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27/11 στις 22:11 για περίπου μιάμιση ώρα τηλεφωνικά», λέει στην κατάθεσή της η φίλη, η οποία τονίζει ότι η Ελένη ήταν ήρεμη και δεν της φαινόταν ότι την προβλημάτιζε κάτι.

Ωστόσο, αυτό που δημιουργεί νέα ερωτηματικά είναι το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Τοπαλούδη στην κολλητής της στις 01:07. «Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο», έγραψε η άτυχη φοιτήτρια. Σε αυτό το πλαίσιο, ερευνάται αν ήθελε να απεμπλακεί από τους δύο κατηγορούμενους με τους οποίους ήταν μαζί ή ήθελε να της μεταφέρει όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι του 21χρονου.

Να σημειωθεί ότι από τις 28 Νοεμβρίου και μετά είχαν χάσει τα ίχνη της. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Διαβάστε επίσης:

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές της Ελένης Τοπαλούδη