Το μεσημέρι της Τετάρτης παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά, μετά από διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά, αφού η οικογένεια του έκανε διαπραγματεύσεις με την αστυνομία.

Οι Αρχές είχαν συλλέξει δύο κάλυκες από το σημείο ενώ είχαν στην κατοχή τους βίντεο και μαρτυρίες με τις οποίες αναγνώρισαν τον δράστη.

Να σημειώσουμε πως ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 21χρονο κάτοικο Νίκαιας,τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μέχρι που παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Να σημειώσουμε πως ένας φίλος του δράστη ανέφερε ότι το θύμα είναι αυτό που επιτέθηκε πρώτο, νομίζοντας ότι είναι ο δίδυμος αδερφός του.

Όταν δέχτηκε την επίθεση, τράβηξε το όπλο που είχε για να ρίξει γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου και έριξε στον άτυχο 21χρονο. Παράλληλα, ο φίλος του είχε αναφέρει πως θα παραδοθεί στις Αρχές όπως και έγινε.

«Έφαγε σφαίρα για να με σώσει»

Η φίλη του θύματος περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη έξω από το μαγαζί.

Ήμασταν έξω από το μαγαζί, δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Βγήκε ο άλλος και δεν κατάλαβα πώς, άρχισαν να σπρώχνονται με τον Ηλία. Τότε άρχισε ο τσακωμός, του άνοιξε ο Ηλίας τα μούτρα και μπήκαμε στη μέση εγώ και η φίλη μου να τους χωρίσουμε. Δεν βγήκε κανείς από το μαγαζί. Και την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε, εκείνη την ώρα γυρνάω για να δω αν είναι το ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο και ρίχνει. Ο Ηλίας με έσπρωξε για να με σώσει κι έφαγε εκείνος τη σφαίρα

Ένας φίλος του θύτη απ’ την άλλη, ρίχνει την ευθύνη σε αυτή τη γυναίκα  (σ.σ.: η φίλη του 20χρονου θανόντα), ισχυριζόμενος πως «χόρευε με τον αδερφό του δράστη με προκλητικό τρόπο πριν από λίγες εβδομάδες. Το παλικάρι (σ.σ.: ο θανών) μάλλον τον μπέρδεψε (σ.σ.: τον θύτη) με τον δίδυμο αδελφό του και γι’ αυτό του επιτέθηκε».

Το παλικάρι αυτό που ήρθε εδώ (σ.σ.: το θύμα) είχε μια κοπέλα Λατίνα. Εδώ είναι ένα μαγαζί που έρχονται όλοι οι Λατίνοι. Η κοπέλα είχε σχέση με το θύμα 10-15 μέρες. Η Λατίνα λοιπόν, χόρευε με τον αδερφό του δράστη και γι αυτό το θύμα τον μπέρδεψε

Συνεχίζοντας, ο μάρτυρας-φίλος του θύτη πρόσθεσε:

«Το θύμα τσακωνόταν με την κοπέλα κι εκείνη την ώρα βγήκε το άλλο το παλικάρι (σ.σ.: ο θύτης) και τότε (σ.σ.: το θύμα) τον έπιασε (σ.σ.: τον θύτη), του είπε “είσαι μάγκας εσύ;” και του έριξε μια κουτουλιά. Συνέχισε να τον χτυπάει, ο (θύτης) του έλεγε “γιατί με χτυπάς τι σου έκανα;”, ενώ στη συνέχεια βγήκε και η γυναίκα του σαστισμένη και ρωτούσε “γιατί τον χτυπάς;”. Ήταν σε αυτοάμυνα (σ.σ.: ο θύτης), ήταν η κακιά στιγμή…»

Διαβάστε επίσης:

Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς στον Πειραιά που κατέληξε σε δολοφονία | Video