Ένας ηλικιωμένος μας βάζει τα γυαλιά κι αποδεικνύει ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει εκτός απ’ την ίδια σου την θέληση. Ο ηλικιωμένος που έχει τρέξει σε 210 μαραθώνιους δίνει το παράδειγμα σε όλους μας και αξίζει τον σεβασμό μας!

Μάλιστα, στην τελευταία του συμμετοχή σε μαραθώνιο, κατάφερε να τερματίσει μέσα σε 4 ώρες και 38 λεπτά, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τη σφοδρή βροχή.

Ο Λι Γιεονγκ Γιουν απ’ τη Νότια Κορέα έχει κλείσει τα 80 του χρόνια αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον σταματά απ’ το να συνεχίζει να τρέχει.

Συνεχίζει να αθλείται και συχνά να μετέχει σε ορεινούς περιπάτους. Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει είναι ότι τρέχει πολύ συχνά σε μαραθώνιους!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Euronews, στην τελευταία του συμμετοχή μάλιστα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την σφοδρή βροχόπτωση σε ένα μεγάλο τμήμα της διαδρομής, κατάφερε να τερματίσει σε 4 ώρες και 38 λεπτά και μ’ αυτόν τον αγώνα συμπλήρωσε 210 μαραθώνιους στη ζωή του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηλικιωμένος που έχει τρέξει σε 210 μαραθώνιους, συνολικά έχει τρέξει 8.848 χλμ! Όσα δηλαδή είχε βάλει στόχο να κάνει, έχοντας δώσει υπόσχεση στον Παρκ Γιουνγκ Σεοκ, έναν διάσημο νοτιοκορεατη ορειβάτη, ο οποίος θεωρείται ότι απεβίωσε το 2011 κατά τη διάρκεια ορειβατικής αποστολής.

Photo: sporlab/ Unsplash