Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ

LIKE US ON FACEBOOK

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται και τη σκυτάλη απ’ τα ΕΠΑΛ, πήραν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Ποια είναι τα θέματα σε Λατινική, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ);

Οι μαθητές εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή στα μαθήματα προσανατολισμού. Ποια τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ; Βατά ή με παγίδες;

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα το πρωί της Παρασκευής:

Να σημειώσουμε πως οι υποψήφιοι ΓΕΛ πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή καθώς μένει μόνο η εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας (μάθημα Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) την ερχόμενη Τρίτη, 18 Ιουνίου.

Παράλληλα, την Πέμπτη ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, υα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα , στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου και στις 21 ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στις 22 ιουνίου συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Ακόμη, στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25 Ιουνίου στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27 Ιουνίου η Αρμονία, στις 28 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29 Ιουνίου η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2019: Τα θέματα που έπεσαν σε Αρχαία και Μαθηματικά

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved