Παίρνει παράταση το MasterChef; Εντάξει, όλοι θέλουμε μερικά επεισόδια παραπάνω αλλά τι θα συμβεί τελικά στην πραγματικότητα;

Φήμες θέλουν να παίρνει παράταση το MasterChef ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά εμείς χαρήκαμε λιγάκι που το ακούσαμε!

Σύμφωνα με τις φήμες που εμείς ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν, το MasterChef θα έριχνε αυλαία τον Απρίλιο αλλά τελικά αποφασίστηκε να πάρει παράταση μέχρι τον Μάιο.

Πότε θα γίνει ο τελικός; Εμείς θα δούμε τον τελικό από τους δέκτες μας τον Ιούνιο, σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες, ενώ αναμένεται να υπάρχει μια μικρή διακοπή λόγω εορτών.

Πιθανότατα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό θα υπάρχουν περισσότερες δοκιμασίες, εκτός των βασικών που είναι στα πλαίσια του διαγωνισμού, με τους παίκτες να κερδίζουν επιπλέον έπαθλα χωρίς όμως να μπαίνουν στη διαδικασία αποχώρησης.

Πάντως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, αυτά είναι απλώς φήμες και εικασίες, επομένως αναμένουμε…

Αυτό το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει με την SilverΑward Week και το έπαθλο των 10.000 ευρώ, το οποίο πλέον διεκδικούν Μάγκυ, Δημήτρης (οι οποίοι κονταροχτυπιούνται για τον τελικό) και φυσικά ο Χρήστος ο οποίος έχει ήδη πάρει το “εισιτήριό” του.

Σήμερα Δευτέρα, Μάγκυ και Δημήτρης διασταυρώνουν τα μαχαίρια τους και παλεύουν για μια θέση στον τελικό έχοντας πάντα στο πλάι τους τους μέντορές τους.

Διαβάστε επίσης:

Μάγκυ και Δημήτρης: Ποιος θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στις 10.000 ευρώ;