Μια αδιανόητη είδηση έρχεται απ’ τις ΗΠΑ, όπου παιδιά 10 ετών σχεδίαζαν να δολοφονήσουν συμμαθητή τους. Η αστυνομία είπε πως τα παιδιά θεωρούσαν πως ο συμμαθητής τους ήταν “καταδότης”.

Τα δύο 10χρονα παιδιά έκαναν σχέδιο δολοφονίας του συμμαθητή τους, σε δημοτικό σχολείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά είχαν πάει στο σχολείο τους ένα γαλλικό κλειδί, πένσες και άλλα εργαλεία, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν ως όπλα. Ο 11χρονος συμμαθητής τους είχε μπει στο στόχαστρό τους γιατί θεωρούσαν ότι ήταν “καταδότης”.

Τελικά, τρεις μέρες πριν μπει σε εφαρμογή το σχέδιό τους, ένα κορίτσι είπε στο φερόμενο θύμα ένα μυστικό, όμως, τελικά διαμαρτυρήθηκε κατηγορώντας το ότι διέδιδε φήμες.

Αυτό το συμβάν προέτρεψε τους δύο μαθητές να θέλουν να δολοφονήσουν 11χρονο.

Τελικά, άλλοι συμμαθητές των παιδιών ανακάλυψαν πως τα δύο παιδιά είχαν φτιάξει έναν χάρτη μιας περιοχής στις εγκαταστάσεις του σχολείου, όπου δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Ένα από αυτά τα παιδιά την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο έχοντας στην τσάντα του γάντια, πένσες και ένα πολυεργαλείο με λεπίδα. Στόχος τους ήταν να σπάσουν με τις πένσες μια κλειδαριά σε πόρτα του σχολείου, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν μετά το έγκλημα με ένα αυτοκινητάκι του γκολφ.

Αφού τελείωσαν τα μαθήματα, τα δύο αγόρια προσέγγισαν τον συμμαθητή τους και τον ρώτησαν αν θέλει να πάει μαζί τους σε ένα μυστικό σημείο. Εκείνος αρνήθηκε και είπε σε ένα άλλο παιδί ότι τους άκουσε να λένε ότι θέλουν να τον σκοτώσουν.

Τα δύο αγόρια αρνήθηκαν στην Αστυνομία ότι ήθελαν να σκοτώσουν τον συμμαθητή τους, αλλά είπαν ότι ήθελαν να τον χτυπήσουν. Και οι δύο αποβλήθηκαν από το σχολείο και πρόκειται να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Διαβάστε ακόμα:

Οι φονικότερες επιθέσεις στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια