Ο Γιώργος Καρκάς μέσα απ’ τις φυλακές μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου ταξί. «Θέλω να πω ότι εγώ όταν βγω από εδώ μέσα, την κοινωνία θα την κοιτάω και θα με κοιτάει στα μάτια», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για την υπόθεση βιασμού που έχει προκαλέσει αίσθηση, μίλησε ο Γιώργος Καρκάς μέσα απ’ τις φυλακές. Ο 29χρονος ηθοποιός δήλωσε πως είναι αθώος, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ενώ δίνει την άδειά του να χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες του, χωρίς να τις θολώνουν.

Θέλω να πω ότι εγώ όταν βγω από εδώ μέσα, την κοινωνία θα την κοιτάω και θα με κοιτάει στα μάτια. Δεν έχω να κρύψω από κανέναν τίποτα, είμαι αθώος, δεν έχω διαπράξει το έγκλημα του βιασμού. Θέλω να σας δώσω το δικαίωμα οποιαδήποτε πληροφορία χρησιμοποιείτε από τον προσωπικό μου λογαριασμό, να την χρησιμοποιείτε χωρίς προστασία στα μάτια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, όλα στο φως. Η αλήθεια έχει τη μεγαλύτερη δύναμη από κάθε συκοφαντία

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία δήλωσε πως αν αποδειχθεί ότι κάπου σφάλλει, τότε πρέπει να πληρώσει το λάθος του, ενώ δήλωσε αισιόδοξη πως θα βγουν από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Ο ύπνος μου έχει περιοριστεί. Αυτό που σκέφτομαι είναι πώς θα βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση. είμαι αισιόδοξη. Με απασχολεί αν είναι καλά. Τον ακούω ότι είναι καλά και αυτό μου αρκεί στην παρούσα φάση», δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως πιστεύει ότι το παιδί της θα αθωωθεί.

Η ίδια ζήτησε να αποφυλακιστεί ο Γιώργος και «να βρούμε τις οικογενειακές μας ισορροπίες και να τραβήξουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης με περισσότερη ηρεμία».

Απ’ την άλλη, ο πατέρας του ηθοποιού αναρωτήθηκε γιατί κρύβεται ο οδηγός ταξί και δεν βγαίνει να μιλήσει.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω τι λέει ο μηνυτής και ο δικηγόρος του. Όπως βγήκε ο γιος μου στα μανταλάκια, να βγουν και αυτοί στα κανάλια αν έχουν δίκιο. Γιατί κρύβονται και δεν βγαίνουν; Nα δει ο κόσμος το πρόσωπό τους, όπως είδε του γιου μας και το δικό μας που υπερασπιζόμαστε τον γιο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

29χρονος ηθοποιός: Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων, δεν τον βίασα