Όλο και περισσότερα νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 14χρονης κοπέλας στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο; Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η κοπέλα δεν άντεξε τις συνθήκες που επικρατούσαν στο στενό της περιβάλλον και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η 14χρονο άφησε πίσω της ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σ’ αυτή την πράξη.

Η Αστυνομία συνδέει την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο με τις καταγγελίες της οικογένειάς της σε βάρος ενός 42χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη κοπέλα. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή στον πατριό της, ο οποίος την Τετάρτη προχώρησε στις σχετικές καταγγελίας στις Αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του άνδρα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα σήμερα ήταν προγραμματισμένο να περάσει Αυτόφωρο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο 42χρονος, διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου και στο παρελθόν είχε αποπλανήσει ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Η 14χρονη βρέθηκε σε ένα απίστευτο αδιέξοδο, με αποτέλεσμα την Πέμπτη ν’ αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο, στο οποίο αποκαλύπτεται πόσο ανυποψίαστη ήταν για τις προθέσεις του:

Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες

Διαβάστε όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος:

Μοσχάτο: Νεκρό κορίτσι 14 ετών που έπεσε στον Ηλεκτρικό