Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που παρέθεσε ο 26χρονος γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του στη Ζάκυνθο. Όσα φέρεται να δήλωσε στην απολογία του ο γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του.

Κατά την απολογία του ο γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του στη Ζάκυνθο, χαρακτήρισε τον πατέρα του “τέρας” καθώς σήμερα Παρασκευή απολογήθηκε ενώ έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 26χρονος άνδρας ανέφερε πως ο πατέρας του κακοποιούσε τον ίδιο και τη μητέρα του, όταν ήταν ο ίδιος 10 χρονών.

«Ο πατέρας μου ήταν κέρβερος, με έδερνε συνέχεια όταν ήμουν μικρός, έδερνε συχνά και την μάνα μου γι’ αυτό και εκείνη τον χώρισε πριν από 16 χρόνια, όταν ήμουν 10 ετών. Όταν ήμουν… ήρθε στο δωμάτιό μου που κοιμόμουν μόνος μου αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω και μη με ρωτάτε άλλο για αυτό το θέμα. Απ’ όταν πέθανε – τον Οκτώβριο του 2010, από ανίατη ασθένεια – η τρίτη και τελευταία σύζυγός του που ήταν Ρουμάνα, πήγαινα συχνά και έβλεπα τα δύο αδελφάκια μου, που ζούσαν μαζί του. Το ένα μάλιστα είναι αγοράκι 10 ετών» φέρεται να αναφέρει στην απολογία του ο γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του με κυνηγετικό όπλο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ίδιος η 9χρονη αδερφή του μια μέρα του εξομολογήθηκε πως πονάει στα γεννητικά της όργανα και ο ίδιος κατηγόρησε τον πατέρα του.

Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γενετικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα: Χριστέ μου, θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη. Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δε θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω…

Περιγράφοντας την ημέρα του εγκλήματος, δήλωσε πως πήγε στο προκαθορισμένο ραντεβού με το βιολογικό του πατέρα, με το αυτοκίνητο της αδερφής του από τον πρώτο γάμο της μητέρας του. Όπως αποκάλυψε έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήρε μαζί του την  καραμπίνα που είχε στο υπόγειο ο νυν σύντροφος της μητέρας του που είναι και αυτός Έλληνας, όπως ο πατέρας του ο ταχυδρόμος.

Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα ήδη τυλίξει το κεφάλι και το πρόσωπό μου με μια μπλούζα, ενώ στα χέρια μου φορούσα γάντια εργασίας για να μην ανιχνευτεί η πυρίτιδα, αφού αυτό το είχα διαβάσει στο ίντερνετ

Όπως δήλωσε ο 26χρονος, ο πατέρα του καθόταν στη θέση του οδηγού ενώ δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. «Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει» περιγράφει ο 26χρονος.

Είχα βάλει στην καραμπίνα εννιάρια σκάγια που είναι για πουλιά αλλά ήξερα πως από κοντά έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα στον άνθρωπο. Τον πυροβόλησα συνολικά τρεις φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο. Μετά την πρώτη βολή, η κάννη του όπλου ήταν μέσα στην καμπίνα της κόκκινης κλούβας. Ο πρώτος πυροβολισμός ήταν κατευθείαν στο πρόσωπό του, του έριξα περίπου από 1,5 μέτρο

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος κρύβεται πίσω απ’ τη δολοφονία του 70χρονου στη Ζάκυνθο