ΟΠΑΠ Game Time με ντέρμπι σε Premier League και Markopoulo Park

LIKE US ON FACEBOOK

ΟΠΑΠ Game Time με ντέρμπι σε Premier League και Markopoulo Park. Η Μαρία Ζαφειράτου και ο Μιχάλης Ξυνός αναλύουν τα δύο κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Δες το video παρακάτω.

Ντέρμπι στην Premier League, Ντέρμπι και στο Markopoulo Park. Η Κυριακή των ντέρμπι πλησιάζει και το Game Time του OΠΑΠ φιλοξενεί δύο καλεσμένους που μεταφέρουν τον παλμό των μεγάλων γεγονότων σε ποδόσφαιρο και ιππόδρομο.

Η Μαρία Ζαφειράτου και ο Μιχάλης Ξυνός αναλύουν τα δύο κορυδαία αθλητικά γεγονός.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειράτου μίλησε στην εκπομπή του ΟΠΑΠ για το μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, καθώς και άλλους αγώνες που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Μαρία Ζαφειράτου και ο Μιχάλης Ξυνός

Μίλησε για την κακοτυχία που έχει “χτυπήσει” την Μάντσεστερ, ενώ όπως είπε δεν είναι αντικειμενική καθώς υποστηρίζει τη Λίβερπουλ. Η πρόβλεψή της; Μόνο νίκη για την Λίβερπουλ.

Αναφορικά με την Superleague και τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, η κα Ζαφειράτου ανέφερε πως και οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να βρίσκουν τον εαυτό τους, αν και δεν είναι ο Ατρόμητος που είχαμε δει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Όπως προέβλεψε η δημοσιογράφος, θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό ματς και για τις δύο ομάδες ενώ δεν θα… “τρελαθούμε” και στα γκολ.

Κι εμείς ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και την έκβασή του.

Με αφορμή το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, ο ρέκορντμαν αναβάτης, Μιχάλης Ξυνός μίλησε για την κορυφαία κούρσα της χρονιάς και μετέφερε τη δική του εμπειρία. Ο κ. Ξυνός μίλησε για το άλογό του, το “Αλανάρι”, ένα πολύ καλό άλογο που είναι έτοιμο για το μεγάλο ντέρμπι, όπως και ο ίδιος.

Μαρία Ζαφειράτου και ο Μιχάλης Ξυνός

Παράλληλα, ο ρέκορντμαν αναβάτης μίλησε για όλη την προετοιμασία που χρειάζεται για να φτάσεις σε αυτό το ντέρμπι.

Δες το video:
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved