Ομολόγησαν οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Γιατί ποιο λόγο τη σκότωσαν; To επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές.

Το πρωί της Τρίτης οι δύο άνδρες, ένας 21χρονος και ένας 19χρονος, που ανακρίθηκαν από τις Λιμενικές αρχές, ομολόγησαν τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Τα κίνητρα, όμως, των δραστών δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

Γιατί σκότωσαν τη φοιτήτρια στη Ρόδο; Γιατί της αφαίρεσαν τη ζωή και ήταν μόλις 21 ετών; Σύμφωνα με τις Αρχές, το επικρατέστερο σενάριο ήταν ότι οι δύο άνδρες ήθελαν έχουν μια ερωτική σχέση μαζί της. Εκείνη φαίνεται να αρνήθηκε και αυτό οδήγησε στη δολοφονία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Ροδιακή, φαίνεται πως οι δύο άντρες -οι οποίοι ανακρίνονται από τις Λιμενικές Αρχές – ζήτησαν από την κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά. Η 21χρονη φοιτήτρια αρνήθηκε και αυτό προκάλεσε την βίαιη αντίδρασή τους.

Η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει πιθανότατα και οι δύο άνδρες την χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο. Όταν οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, κατάλαβαν πως η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την πέταξαν στα βράχια στη θάλασσα, όπου και εντόπισαν οι Αρχές τη σορό.

Να σημειωθεί πως έχουν βρεθεί ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους video με τη μεταφορά.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να δημοσιευτεί και η ιατροδικαστική έκθεση.

Την ίδια στιγμή, να θυμίσουμε πως συμφοιτητής της 21χρονης δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί Σου»  ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο