Ομολογία της 19χρονης: «Εγώ το σκότωσα το μωρό, το είδα σαν εχθρό»

LIKE US ON FACEBOOK

Σοκάρει για ακόμη μια φορά η ομολογία της 19χρονης που σκότωσε το βρέφος αφού το γέννησε και το πέταξε σε κάδο απορριμάτων κοντά στη γειτονιά της, στην Πετρούπολη. «Εγώ το σκότωσα το μωρό, το είδα σαν εχθρό» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Κυνική η ομολογία της 19χρονης που σκότωσε το βρέφος και στη συνέχεια με τη βοήθεια της μητέρας της, όπως αποκαλύπτει η ίδια, το «ξεφορτώθηκε» σε έναν κάδο λίγο πιο πέρα από το σπίτι της.

Η 19χρονη κοπέλα και η μητέρα της από την Πετρούπολη βρίσκονται σήμερα Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενες για ανθρωποκτονία μετά την ομολογία για τον θάνατο του βρέφους της 19χρονης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα θα υποστηρίξει στον ανακριτή πως δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου να γεννήσει ένα παιδί μόνη της, χωρίς πατέρα κι έτσι το «ξεφορτώθηκε». Όπως σημειώνει και η ίδια, αποφάσισε να το σκοτώσει επειδή ένιωθε ντροπή και φόβο, το είδε σαν εχθρό που έπρεπε να διώξει.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη σε μια προσπάθεια να δώσει ελαφρυντικά στη μητέρα της από την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

 Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν  μια κύστη και πέρασε

Όπως αποκάλυψε η ίδια όταν γεννήθηκε το μωρό, το είδε σαν εχθρό, σαν έναν κίνδυνο που έπρεπε να διώξει, να «ξεφορτωθεί».

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» φέρεται να λέει χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Αναφορικά με την ερωτική της ζωή, επισήμανε πως τα έκανε όλα για να νιώθει ποθητή. Όπως φέρεται να δήλωσε ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπούλινγκ και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Διαβάστε επίσης:

Φάσκουν και αντιφάσκουν μαμά και κόρη για τη δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη

Photo:INTIME NEWS
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved