Ομηρία σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη | Μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

LIKE US ON FACEBOOK

Μια περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ομηρία στη Νέα Σμύρνη μέσα σε σπίτι, καθώς άνδρας κρατά όμηρο συγγενή του. Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή.

Ομηρία στη Νέα Σμύρνη μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Θεμιστοκλή Σοφούλη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης. Η κινητοποίηση της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ μεγάλη ενώ στο σημείο έσπευσε και διαπραγματευτής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ένας 35χρονος κρατά όμηρο τον πατέρα του, τον έχει κλειδώσει σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και δεν διαπραγματεύεται να τον αφήσει.

Κατά πληροφορίες είχε προηγηθεί καυγάς του 35χρονου με τον πατέρα του, ενώ ο 35χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είναι χρήστης τοξικών ουσιών.

Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής της αστυνομίας και σε εξέλιξη είναι επαφές με τον 35χρονο καθώς προσπαθούν να δώσουν ένα αίσιο τέλος σε αυτήν την ιστορία.

Αυτό που προκαλεί ανησυχίες είναι το γεγονός ότι παραμένει άγνωστο αν ο δράστης οπλοφορεί και το τι είναι ικανός να κάνει.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ. και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Νέες μαρτυρίες στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης στου Παπάγου
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved