Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef και τα σχόλια των κριτών που πλήγωσαν

LIKE US ON FACEBOOK

Μια καινούρια δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef, με το τεστ δημιουργικότητας να μετατρέπεται σε… καταστροφή! Οι κριτές σχολίασαν αυστηρά τα πιάτα και… πλήγωσαν τους παίκτες ενώ ο Σάββας κατηγόρησε τη Μάγκυ για αχαριστία!

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef προέκυψαν απ’ το τεστ δημιουργικότητας, στο οποίο ο Χρήστος -ως νικητής του Mystery Box– μοίρασε στον κάθε παίκτη πόσο χρόνο θα έχει για να ετοιμάσει το πιάτο του. Τα σχόλια των κριτών; Αυστηρά κι αποκαρδιωτικά για κάποιους παίκτες ενώ υπήρχαν κι εκείνοι που τους εξέπληξαν ευχάριστα.

Οι παίκτες δημιούργησαν πιάτα με κοινό συστατικό αλλά είχαν διαφορά στον χρόνο. Ο Χρήστος Γλωσσίδης έπρεπε να επιλέξει τον χρόνο μέσα στον οποίο θα μαγείρευε κάθε παίκτης. Ο μέγιστος χρόνος ήταν τα 45 λεπτά και από κάθε παίκτη θα «αφαιρούνταν» 5 λεπτά. Ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο οποίος έμεινε στο τέλος, είχε στη διάθεσή του μόλις 20 λεπτά!

Ο Τιμολέων δήλωσε στις κάμερες πως πληγώθηκε απ’ την κριτική των κριτών αφού ο Πάνος Ιωαννίδης είπε πως το πιάτο του θα ταίριαζε καλύτερα σ’ ένα food blog παρά σ’ έναν σεφ κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως ήταν απλό.

Στις δηλώσεις του μετά, ο Τιμολέων είπε πως το συγκεκριμένο σχόλιο τον «πόνεσε» καθώς «είναι το χειρότερο σχόλιο που έχω ακούσει στον διαγωνισμό».

Ούτε και το πιάτο του Χρήστου Γλωσσίδη δεν εντυπωσίασε τους κριτές καθώς ήταν μια επανάληψη όσων έχει κάνει ήδη πολλές φορές.

Η Μάγκυ παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές λέγοντας πως ρίσκαρε γιατί δεν γνώριζε τον χρόνο που θα της έδινε ο Χρήστος. «Περίμενα το χειρότερο από τον Χρήστο» είπε, με τον Σάββα να σπεύδει να σχολιάζει: «Το σχόλιο της Μάγκυ δεν το κατάλαβα. Νομίζω ότι έκανε λάθος σε αυτό που είπε, γιατί της έδωσε τον δεύτερο μεγαλύτερο χρόνο, ενώ θα μπορούσε να τον πάρει αυτός. Οπότε νομίζω αυτό είναι λίγο αχαριστία».

Τελικά, ο Γιώργος Φασιλής και η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Σάββα Ληχανίδη, ο οποίος δεν αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, έμεινε ως υποψήφιους για αποχώρηση.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν νικητής της δοκιμασίας και θα είναι ο ένας εκ των δυο αρχηγών στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σελίμ συνάντησε ξανά όλο το MasterChef! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved