Δάκρυα χαράς και συγκίνηση απ’ την Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά την ανακοίνωση της αθώωσής της και την αποφυλάκισή της.

Στις πρώτες στιγμές της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την αποφυλάκιση, την βλέπουμε να πέφτει συγκινημένη στην αγκαλιά της μητέρας της!

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται να κρατά τα ελάχιστα πράγματα που της επέτρεπαν να έχει μαζί της στη φυλακή και το διαβατήριό της.

Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει ακόμα να είναι αγκαλιά με τον πατέρα της, τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την διερμηνέα που ήταν μαζί της όλο αυτό το διάστημα.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, για όλα όσα έγιναν κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας κι όταν η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αποφυλακίστηκε:

Η διάσκεψη των ενόρκων κράτησε 2 ώρες. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν άκουσα να λένε «not guilty», δηλαδή «αθώα». Έτσι έφτασαν οι ένορκοι σε ομόφωνη αθώωση. Μετά το δικαστήριο πήγα στα κρατητήρια και σε μια ώρα την αποφυλάκισα. Και τώρα είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της

Σχετικά με το τι είπαν οι γονείς της, ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Οι στιγμές ήταν πολύ φορτισμένες. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας ξέσπασαν σε λυγμούς και η Ειρήνη και οι γονείς της». Είπε ακόμα ότι η Ειρήνη με το που βγήκε από την φυλακή, «έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της. Είχε να τους αγγίξει 17 μήνες γιατί δεν επιτρέπεται από τη νομοθεσία της Κίνας να αγγίζει ο κρατούμενος όσους τον επισκέπτονται».

Θυμίζουμε πως το νεαρό μοντέλο αθωώθηκε μετά από 1,5 χρόνο που βρισκόταν στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση μεταφοράς των 2,6 κιλών κοκαΐνης τον Νοέμβριο του 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή: Αθωώθηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ