Ο Τιμολέων ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του MasterChef, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία απ’ τον Χρήστο! Οι πρώτες δηλώσεις του Τιμολέοντα!

Στις πρώτες δηλώσεις του Τιμολέοντα μετά τη νίκη του στο MasterChef, ακούσαμε για την παιδική του ηλικία, για τη σχέση του με τους άλλους παίκτες αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Το Τιμολέων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για όλα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ενασχόλησή του με τη μαγειρική ήρθε εντελώς τυχαία ενώ πιο πριν δεν είχε καμία σχέση. Ο Τιμολέων Διαμαντής έβαφε αυτοκίνητα από τα 13 του χρόνια μέχρι και τα 21. «Έτσι έμαθα από το σπίτι μου, από τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου που δούλευαν πολύ. Κι επειδή δεν ήμουν και ο καλύτερος μαθητής ήθελα να δουλέψω» δήλωσε σχετικά ο νικητής του MasterChef. Και όλα ξεκίνησαν όταν έμεινε μόνος του στο σπίτι στα 21 του, που έλειπαν οι γονείς του και έπρεπε να φτιάξει ένα κέικ!

Κι ενώ εμείς έχουμε την εικόνα του καλού και ήσυχου παιδιού, στα όρια του “σπασίκλα”, ο ίδιος δήλωσε πως ήταν πολύ μέτριος και αντιδραστικός μαθητής!

Ερωτηθείς για την αναφορά στον πατέρα του και τη συγκίνησή του κάθε φορά που αναφέρεται σε αυτόν, δήλωσε πως «πιστεύω ότι με βοηθά και είναι δίπλα μου, και αυτός θα ήθελε να είναι δίπλα μου, στον εξώστη» ενώ μίλησε και για την απώλειά του από τη ζωή που μετράει τώρα 4 χρόνια.

«Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, τι αξίζει και τι όχι στη ζωή» ανέφερε ο Τιμολέων ενώ δήλωσε πως σε όλα του τα πιάτα υπήρχε κάποιο νόημα, κάποια φιλοσοφία από πίσω.

Ήθελα να κάνω ένα γλυκό για τον μπαμπά μου, ο οποίος κάθε φορά έπινε ένα ποτήρι κρασί όταν επέστρεφε από τη δουλειά και έβαζε ένα μήλο μέσα 

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Χρήστο, ο οποίος βρέθηκε μαζί του στον τελικό, δήλωσε πως είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι και απλά δεν ταιριάζουν.«Είμαστε εγωιστές, έντονοι χαρακτήρες και ήρθαμε πολλές φορές σε κόντρα αλλά όλα αυτά έμειναν στον διαγωνισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά για τη σχέση του με τη Μάγκυ την χαρακτήρισε ως μια καταπληκτική σχέση με μια καταπληκτική γυναίκα, την οποία ένιωθε σαν τη μεγάλη του αδερφή.

Και ο Τζώρτζης; Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζώρτζη, που όπως δήλωσε είχε πολύ γέλιο αλλά ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ένα διαφορετικό παιδί…

Και τα μελλοντικά του σχέδια; Ο Τιμολέων Διαμαντής είχε δηλώσει και στον διαγωνισμό πως θέλει να ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά, κάτι που δεν αποκλείεται. Τώρα, θέλει να διαβάσει περισσότερο, να γίνει καλύτερος μάγειρας αφού ήταν ο μικρότερος σε εμπειρία και θέλει να τα κάνει όλα βήμα-βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι αυτό το Funky Gourmet που δυσκόλεψε τόσο τους παίκτες του MasterChef;