Οι λογαριασμοί στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορούν να εξοφληθούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείς για τίποτα! Ποιες υποχρεώσεις μπορείς να βγάλεις από πάνω σου με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ;

Οι λογαριασμοί στα καταστήματα ΟΠΑΠ… για να μην περιμένεις σε ουρές και για να έχεις τη δυνατότητα να τους εξοφλήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Εύκολη και γρήγορη πληρωμή φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και δόσεων προς την εφορία στα καταστήματα ΟΠΑΠ… Μέχρι αργά το βράδυ ακόμα και τα Σαββατοκύριακα

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής δόσεων εφορίας, ΕΝΦΙΑ και ρυθμίσεων οφειλών. Χωρίς ατέλειωτες ουρές και αναμονή μπορεί πλέον κάποιος να πληρώνει καθημερινά τις δόσεις βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων, σε περισσότερα από 2.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε τις δόσεις, καθώς κι άλλους λογαριασμούς.

Οι λογαριασμοί στα καταστήματα ΟΠΑΠ… Συγκεκριμένα:

  • Σταθερής-κινητής τηλεφωνίας και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)
  • Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt)
  • Φυσικού αερίου (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)
  • Ύδρευσης  (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)
  • Ασφάλειες
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

λογαριασμοί στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.

Έτσι, μπορείς να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου χωρίς να χάνεις χρόνο περιμένοντας σε ουρές (οι οποίες συνήθως είναι ατελείωτες), μπορείς αν τους ξοφλήσεις μέχρι και αργά το βράδυ ακόμη και Σαββατοκύριακα και όχι μόνο τις συγκεκριμένες ώρες που λειτουργούν οι υπηρεσίες, θα βρεις καταστήματα σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα και σίγουρα ένα κοντά στην περιοχή σου και… θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!