Οι διάλογοι που εμπλέκουν τον Λυκουρέζο με τη μαφία των φυλακών

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη και σήμερα, Παρασκευή, οδηγείται στον εφέτη ειδικό ανακριτή, κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα των φυλακών απ’ το 2014. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το OPEN TV, το ένταλμα για τη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου ήρθε μετά την κατάθεση του ίδιου στην αντιτρομοκρατική, αλλά και αφότου οι αρχές άκουσαν τους διαλόγους που δείχνουν την εμπλοκή του. Παρακάτω οι διάλογοι που εμπλέκουν τον Λυκουρέζο με τη μαφία των φυλακών.

O κοριός είχε καταγράψει τους κακοποιούς να μιλούν μεταξύ τους και να αναφέρονται και στο μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου, ενώ το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει πως υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δεν έχουν δοθεί το φως της δημοσιότητας.

Οι διάλογοι που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναφέρουν:

«Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος. (είναι τα ονόματα των δύο ποινικολόγων) Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;».

Σε άλλο διάλογο, ακούγονται τα εξής:

«Ότι ο κ. Αλέξανδρος ζήτησε 2.000, γιατί έχει ανάγκη για 2.000, εγώ ζήτησα πέντε, εσύ ζήτησες τρία. Τώρα εντάξει, εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος πέντε χιλιάρικα. Πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια;».

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έγινε το μεσημέρι Πέμπτης στις 14:30 στην οδό Πανεπιστημίου. Ο γνωστός ποινικολόγος βρισκόταν σε ένα εστιατόριο, όπου τον εντόπισε η Αντιτρομοκρατική και τον συνέλαβε.

Είχε εκδοθεί ήδη το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση από το 2014 και για απόπειρα εκβιασμού. Ο κ. Λυκουρέζος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε όλες αυτές τις κατηγορίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Διαβάστε ακόμα:

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για Λυκουρέζο και Παναγόπουλο

Photo: EUROKINISSI
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved