Οι αλλαγές στο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τις κάλπες

LIKE US ON FACEBOOK

Αν σου φαίνεται κάτι διαφορετικό ή περίεργο στο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν κάνεις λάθος.

Η τωρινή κυβέρνηση φαίνεται ότι θέλει να κάνει αλλαγές, όχι μόνο στην πολιτική της, αλλά και στην “εμφάνισή” της. Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, άλλαξε και αντικαταστάθηκε με ένα καινούργιο, στο οποίο προστέθηκε και το μπλε χρώμα, πράγμα καινούργιο για το κόμμα αυτό.

Ενόψει εκλογών, το κομματικό επιτελείο φαίνεται να δουλεύει πυρετωδώς, ψάχνοντας να ανανεωθεί και να αλλάξει σε οποιονδήποτε τομέα. Μπορεί η ονοματολογία για τα ψηφοδέλτια να κυριάρχησε τις τελευταίες ώρες, όμως το πιο ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ τη δεδομένη στιγμή είναι το νέο του λογότυπο.

Το λογότυπο αυτό είναι σε σχήμα τριγώνου, στο κέντρο του οποίο υπάρχουν οι τρεις σημαίες που κυμάτιζαν, κόκκινη, πράσινη και μωβ, όπως τις θυμόμαστε, και από κάτω ακριβώς το όνομα του κόμματος, ΣΥΡΙΖΑ, και η ένδειξη “Προοδευτική συμμαχία” με κεφαλαία γράμματα.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο παραπάνω λογότυπο είναι η προσθήκη του μπλε χρώματος, ενώ πλέον όλα τα χρώματα ξεχωρίζουν ευδιάκριτα και είναι περισσότερα. Μπορούμε να διακρίνουμε, δηλαδή, κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, το μωβ, το μπλε και το γαλάζιο.

Εκτός από την Προοδευτική Συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να κάνει άνοιγμα σε όλους τους ψηφοφόρους για τις εκλογές που έρχονται με το μήνυμα “Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας”. Είναι η πρώτη φορά που ένα κόμμα της αριστεράς χρησιμοποιεί στο λογότυπο του και το μπλε χρώμα.

λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ

Με αυτό το λογότυπο, λοιπόν, που σηματοδοτεί την πρόταση του κόμματος στο δρόμο προς τις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να διατηρήσει την υπάρχουσα θέση του στο κράτος, ως το κυβερνών κόμμα.

Αναμένεται να δούμε αν το λογότυπο αυτό θα βοηθήσει, έστω και λίγο, τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να είναι το κυβερνών κόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Νέες θέσεις εργασίας, αύξηση του κατώτατου μισθού | Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved