Όχι δεν είναι σκηνή από κάποια ταινία δράσης ή θρίλερ ενδεχομένως, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Οδηγός στον Βόλο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαρε περισσότερα από 20 αυτοκίνητα!

Ένα απίστευτο και τρομακτικό σκηνικό όταν οδηγός στον Βόλο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ζημιά σε περισσότερα από 20 αυτοκίνητα – σταθμευμένα και εν κινήσει- καθώς και τον τρόμο όλων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr,  η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έγινε από νωρίς όταν ακόμα το επίμαχο όχημα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς Βόλο.

Από εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων οδηγών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός μάλιστα είχε αναπτύξει ταχύτητα κι ας “έπαιρνε” μαζί του όλα τα αυτοκίνητα στο διάβα του..

Ο μεσήλικας οδηγός τράκαρε αρκετά αυτοκίνητα χωρίς να θορυβείται ή να φαίνεται ότι τον νοιάζει καθώς οδήγησε ανενόχλητος μέχρι την πόλη του Βόλου και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο.

Από την «τρελή» πορεία του ΙΧ, ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στην Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη ληστεία στου Ζωγράφου | Οι απειλές προς την 71χρονη