Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη 20/2, προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων, με σκοπό να πραγματοποιήσει εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Μια μέρα μετά την Καθαρά Δευτέρα, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκήρυξε στάση εργασίας στα λεωφορεία για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου προκειμένου να γίνει η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο ΣΕΦ.

Οι ώρες για τη στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη 20/2

Η στάση εργασίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως και τις 17:00 και αφορά τα λεωφορεία της ΟΣΥ. Τα υπόλοιπα Mέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, Καθαρά Δευτέρα, θα λειτουργήσουν κανονικά τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Παράλληλα, αυξημένα θα είναι τα μέτρα που θα λάβει η Τροχαία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα κατά το διάστημα από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2018, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Και χωρίς παιδικούς σταθμούς την Τρίτη

Κλειστοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λόγω κινητοποίησης της ΚΕΔΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων) την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου. Θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Την Τρίτη, θα παραμείνουν κλειστοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λόγω κινητοποίησης της ΚΕΔΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων), ενώ στις 10:00 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Την ίδια μέρα, στις 11 το πρωί, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, παρουσία των δημάρχων και των εργαζομένων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Διάβασε επίσης:

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα