Αν παρακολουθείς το MasterChef, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι ο Πάνος Ιωαννίδης φοράει συνεχώς ένα δαχτυλίδι κι ένα σκουλαρίκι, τα οποία δεν αποχωρίζεται.

Σίγουρα, όμως, δεν σου έχει περάσει απ’ το μυαλό ο συγκινητικός λόγος για τον οποίο ο Ιωαννίδης δεν αποχωρίζεται το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο DownTown, ο γοητευτικός κριτής του MasterChef είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για εκείνον αυτά τα δύο αξεσουάρ.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πως το δαχτυλίδι που φοράει το είχε σχεδιάσει ο πατέρας του, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή:

Κάποια πράγματα έχουν συναισθηματική αξία. Το δαχτυλίδι που φοράω το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς μου και έχει κάνει μόνο ένα κομμάτι που ήταν για μένα. Πέθανε το 2007, όταν ήμουν 32 χρονών

Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει αγαπηθεί απ’ το τηλεοπτικό κοινό απ’ την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το MasterChef. Πρόσφατα, μας έδωσε ακόμα έναν λόγο να τον αγαπάμε αφού έγινε… ψυχολόγος των πιάτων, κάνοντας απολαυστικά σχόλια για το στήσιμο και την εμφάνιση των πιάτων των παικτών του MasterChef!

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο παράπονο του Πάνου Ιωαννίδη για τους Κοντιζά- Κουτσόπουλο