Ένας απ’ αγαπημένους μας κριτές του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έβγαλε την ποδιά του και μίλησε για τη 2χρονη κόρη του, την σύζυγό του αλλά και τι του έχει λείψει πιο πολύ στην καθημερινότητά του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλά για τη 2χρονη κόρη του αλλά και πως είναι μέσα στο σπίτι, την καθημερινότητά του, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Τι κάνει ο μπαμπάς Κοντιζάς και τι του έχει λείψει περισσότερο; Της φτιάχνει πρωινό με βρώμη, την κάνει μπάνιο, απλές καθημερινές δραστηριότητες. «Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της» δήλωσε ο κριτής του MasterChef.

Στο Σωτήρη Κοντιζάς έχει λείψει το παιχνίδι με την κόρη του, το διάβασμα, τα ταξίδια και τα ηλεκτρονικά!

Πώς είσαι μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα και την κόρη σου; 

Αυτή την περίοδο είμαι πολύ απασχολημένος με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Έτσι, δεν έχω πολλές στιγμές ηρεμίας. Σκέψου πως την περασμένη βδομάδα που πήγαμε να φάμε στο σπίτι των γονιών μου με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Εγώ κάνω σχέδια για το τι θα κάνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ξέρεις τι ονειρεύομαι; Να παίξω με την κόρη μου, να διαβάσω ιστορία, να πάμε ένα ταξίδι, να ακούσω μουσική, να παίξω πιάνο. Επίσης, για κάποιο λόγο θέλω να παίξω ηλεκτρονικά παιχνίδια, που μου έχουν λείψει πολύ

Με τη 2χρονη κόρη σου τι απολαμβάνεις να κάνετε μαζί;

Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί και να κάνουμε τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να την κάνω μπάνιο, να τρώμε πρωινό, να την αλλάζω. Ετοιμάζω το πρωινό της φτιάχνοντας βρόμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλένουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες. Έχω παρατηρήσει πως αν περάσουν δυο τρεις ημέρες και δεν τη δω, η μικρή έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Την περασμένη βδομάδα, που περάσαμε δύο ημέρες μαζί, ξυπνούσε το πρωί και ήθελε να της διαβάζω τον Πινόκιο. Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της. Η συγκεκριμένη εικόνα μου ραγίζει την καρδιά. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω.

Ισχύει πως θα γίνεις για δεύτερη φορά μπαμπάς;

Ναι. Θέλω να γίνω και τρίτη φορά. Το λέω στη γυναίκα μου και γελάει

Επιθυμείς να αποκτήσεις μεγάλη οικογένεια;

Έχοντας τρία παιδιά μέσα στο σπίτι γίνονται μια ωραία συμμορία. Σαν εικόνα στο μυαλό μου αυτό έχω φανταστεί. Μάλλον γιατί λειτουργώ μέσα στο χαμό. Μόνο στην κουζίνα μου τα θέλω όλα σε τάξη. Για να έχω μια ισορροπία ως άνθρωπος, θέλω στο σπίτι μου να υπάρχει λίγο αναρχία –σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, που τα έχει όλα σε κουτάκια.