Ο… ροκ Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο συγκυβερνήτη σε F-16 υπό τον ήχο AC/DC (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Μια πρωτότυπη έκπληξη επιφύλασσαν για τον Πρωθυπουργό οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας! Δεν ξέχασαν τις στιγμές του Αλέξη Τσίπρα μέσα σε μαχητικό F-16 πριν από έναν χρόνο και του ετοίμασαν ένα video με μια άκρως… ταιριαστή μουσική υπόκρουση!

Ο… ροκ Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο συγκυβερνήτη σε F-16 υπό τον ήχο AC/DC! Αυτή ήταν η έκπληξη της Πολεμικής Αεροπορίας στον Πρωθυπουργό. Το video με τον Τσίπρα μέσα σε F-16 έπαιξε στην εορταστική εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη.

Το ροκ βίντεο του συγκυβερνήτη μαχητικού αεροσκάφους Αλέξη Τσίπρα φυσικά έγινε viral, ενώ η μουσική υπόκρουση είναι με το τραγούδι Back in Black των AC/DC.

Όλα τα πλάνα στο video είναι απ’ την περσινή εμπειρία του Πρωθυπουργού μέσα στο F-16.

Το video θα το δείτε στο 01:58:

Χαιρετισμός στην εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο σεβασμός στη ζωντανή μας ιστορία είναι κινητήριος δύναμη και οδηγός για το μέλλον. Οι πιλότοι μας αντιμετωπίζουν με ικανότητα, νηφαλιότητα και επαγγελματισμό εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, συμβάλλοντας στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Εκ μέρους κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα τους ευχαριστούμε για αυτό.Χαιρετισμός στην εορταστική εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Gepostet von Alexis Tsipras am Mittwoch, 7. November 2018

«Ήταν μια απ’ τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει. Όταν οριζοντιοποιηθήκαμε με τις γραμμές του ορίζοντα και αισθανθήκαμε τα G που νιώθουν οι πιλότοι, φτάσαμε και σε βαθμούς ιδιαίτερα υψηλούς, εκείνες τις στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι το μεγάλο υπερόπλο είναι η ψυχή των ελληνόπουλων πιλότων», είχε τονίσει ο Πρωθυπουργός πέρυσι μετά την εμπειρία του.

Θυμίζουμε ότι κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την επιστροφή αναδρομικών αξίας 820 εκατ. ευρώ σε ενστόλους. «Η απόδοση 820 εκατ. ευρώ είναι από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, σε ό,τι αφορά τους ενστόλους, στο σύνολό τους μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου του 2018», όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε την εμπειρία του Πρωθυπουργού μέσα στο F-16:

Τσίπρας: Ήταν μια απ’ τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει | Videos- Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved