Τις εκπληκτικές του ικανότητες στο να ψυχολογεί τα πιάτα έδειξε στο επεισόδιο MasterChef την Τρίτη ο Πάνος Ιωαννίδης!

Ο ψυχολόγος των πιάτων Πάνος Ιωαννίδης μας έκανε να γελάσουμε με τα απολαυστικά σχόλιά του για τα πιάτα των παικτών!

Παρουσιάζοντας το φαγητό που έφτιαξε στους κριτές, ο Σάββας δεν περίμενε σίγουρα ν’ ακούσει πως το πιάτο του έχει… κατάθλιψη!

«Είναι θαμπό, είναι σκούρο,  είναι ένα λυπημένο πιάτο. Το βλέπω και μου βγάζει λύπη, κατάθλιψη», σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης όταν είδε το αποτέλεσμα του Σάββα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εννοείται πως έσπευσε να πειράξει τον Πάνο Ιωαννίδη στη συνέχεια και μόλις η Γωγώ πήγε το πιάτο της στους κριτές, τον ρώτησε: «Αυτό το πιάτο πώς σου φαίνεται; Είναι χαρούμενο; Λυπημένο;».

Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε την… ψυχολογία των πιάτων κάνοντας μια μεγαλύτερη ανάλυση στο αποτέλεσμα που έφερε η Γωγώ: «Αυτό το πιάτο νιώθει μοναξιά! Είναι ένα μοναχικό πιάτο, έχει κλειστεί στον εαυτό του. Ακόμα και ο τρόπος που έχει βάλει το κρέας είναι λίγο σαν να μην θέλει να το πειράξουμε… Βγάζει μια αμυντική στάση!».

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα μετά το 47ο λεπτό:

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, οι παίκτες στο MasterChef μαγείρεψαν σαν τη γιαγιά τους και ο νικητής έβαλε όλη του την αγάπη στο πιάτο του! Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν γιαγιαδίστικα πιάτα με παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος, αφού όλος ο εξοπλισμός της κουζίνας του MasterChef ήταν… αποκλεισμένος!

 

Τα πιάτα του Δημήτρη Τσίκιλη, του Χρήστου Γλωσσίδη και του Τιμολέοντα Διαμαντή ήταν τελικά τα τρία καλύτερα, με τον Δημήτρη ν’ αναδεικνύεται νικητής της δοκιμασίας.